dog-image

OM OSS

Dogsee Chew-produkterna är 100% naturliga djurgodis: fria från spannmål, gluten, konserveringsmedel och syntetiska aromer. Dogsee Chew-produkterna uppfyller livsmedelsstandard och är framställda av jakmjölksost, s k ‘churpi’, som är ett vanligt livsmedel för urinvånare i Himalaya.

Dogsee Chew blev till när grundaren Bhupendra Khanal hade gått på en vandring i Himalaya och träffat några herrelösa hundar som trots allt var vid utmärkt hälsa eftersom de hade matats med churpi. Han kom från Nepal och hade vetat om churpi i hela sitt liv men visste aldrig att det kunde vara en så pass hälsosam mat för hundar.

Bhupi hade alltid haft en plats i hjärtat för hundar och drömt om att kunna göra något för dem. Han inledde en omfattande forskning för att utarbeta det bästa fodret för hundar, människans mest trogna vänner, och kom fram till Dogsee Chew!

border-image

OM GRUNDAREN

border-image

Bhupendra Khanal


Bhupendra Khanal är serieentreprenör och bosatt i Bangalore. Han kommer från Nepal, kom till Indien för att arbeta med teknik och har sedan dess bott i Indien. Han började sin karriär som professionell analytiker och grundade inom kort ett eget analysbolag. Bhupi ledde företaget i 7 år med framgång, slutade sedan för att förverkliga sin dröm om att göra något inom branschen för husdjursfoder och grundade Dogsee Chew.

Vad gäller Dogsee Chew så har du inte bara en påse med hundgodis; det är även ett löfte till dina husdjur att du alltid ger dem det bästa. Det är idealet av engagemang och omsorg för dina älskade husdjur och vänner.

border-image

Är jakost bra för hälsan?


Fram till den senaste tiden var jakmjölksost nästan okänd för de flesta människor i världen. Men jakost har genom århundraden varit en viktig del av kosten för folk i Himalaya. Jakar betar på naturliga gräsmarker och dricker rent vatten högt upp i Himalaya. Landet har gott om vilt gräs och örter som har mycket högt medicinskt värde. Följaktligen innehåller vår jakmjölksost även olika spår av dessa läkeörter. Så jakost är inte bara bra för näringsvärdets skull utan även för dess läkande egenskaper.

border-image